Lärt nytt

Igår var en till av mina teamkollegor på plats på kontoret. Så hon visade mig några av deras arbetsuppgifter. Så nu kan jag flera nya saker! Jag skrev i vår teamchatt att jag kände mig som en liten unge som är stolt som 17 när man lärt sig nåt nytt! Hahaha!

Hon frågade mig hur det kändes att byta team, för mitt gamla team verkade så bra. – Ni verkar ha så bra stämning, skrattar jämt ihop. Och ja, det stämmer, vi var ett bra gäng! Men jag tror jag även kommer trivas bra i det här teamet. Och mina förra kollegor sitter ju i samma rum, så vi träffas så klart ändå. Win win, liksom!

Efter jobbet så gick jag in till en sömmerska i centrum med en klänning och ett par byxor. Det är kostymbyxor som hör till min blå kavaj och de är så klart för långa. Och klänningen är oxå för lång. Nästan i golvet, så den ska oxå kortas lite.

Visst skulle jag väl kunna sy det själv, men jag avskyr att sy. Och gör en sömmerska det så vet jag att det blir bra! Så det är värt det.

Sen hem och kollade på några fler avsnitt av Breaking bad. Nu är jag på säsong 3, avsnitt 3. Jaaa, jag har sett en hel del på TV sen nyårsdagen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s