Vinterland

Snö, snö och mera snö…

Igår ringde en sköterska från Fotcenter inför operationen på måndag. Här var de smarta, läkaren fixade recept på smärtis redan igår så att jag kan hämta ut det innan. Sist haltade jag med bedövad fot till närmsta apotek efter operationen. Och nu behöver jag bara ha jätteskon på utomhus. Sist skulle den vara på inne och ute. Sköterskan sa att första dagen eller dagarna kanske man tycker det känns bra att ha skon även inne, men det väljer man själv. Och då kommer jag ju ändå inte gå ut, så då klafsar jag inte runt med en smutsig sko inne i alla fall.

Jag hade fixat så M har fullmakt att hämta ut mina recept, men det kan ju vara bra ändå till en annan gång om jag är sjuk eller så.

Jag tycker inte att jag är nervös, men jag har varit vaken massor i natt och tänkt på operationen. Så konstigt! Jag har ju redan gjort samma operation på den andra foten och det gick ju hur bra som helst! Nu tänkte jag på att komma ihåg att ta med hörlurarna till telefonen, kanske en kudde att ha foten på i bilen hem. Vilken soffa ligger jag bäst i så att vänstra foten kan vara så högt som möjligt när jag kommer hem? Å, jag måste komma ihåg att köpa hem tandkräm! Och avokado. Just det, ägg! Och så vidare…

2 reaktioner på ”Vinterland

  1. Så gjorde dom med mig oxå när jag skulle operera höften, väldigt bra att man kunde hämta medicinen innan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s