Ny på jobbet

Ibland känns det som om jag frågar mina nya jobbarkompisar om hjälp heeela tiden. Vilket så klart inte är så konstigt, en hel del är ju nytt för mig nu. Men ändå känner jag det som om jag är till besvär då. Fast jag vet att det ju så klart inte är så! Men, så rätt vad det är, frågar nån av dem om något. Och det kan jag svara på!! Då känns det väldigt bra! Hahaha!

Jag trivs verkligen bra med min nya roll och med kollegorna! Så det är bra.

Jag hämtade klänningen och byxorna hos sömmerskan igår. Det såg jättefint ut! Jag provade dem inte, men jag höll upp dem framför mig och det blir bra det där!

Åt middag i centrum sen in på apoteket och hämtade ut smärtisen till måndag. 4 olika! Jösses!

Sen hem och kollade på TV. Kollade på programmet om Christer Lindarv innan det blev några avsnitt av Breaking bad. Höll på att somna i soffan, men tog mig till sängen i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s