Gjorde inte ett smack!

Igår gjorde jag inte många knop. Var inte utanför dörren alls. Det snöade och jag behövde inte ut, så jag stannade inne. Läste hela dagen, böckerna om Fabian Risk av Stefan Ahnhem är SÅ bra! Nu har jag läst ut alla, och jag skulle inte tro att det kommer fler i den serien. Slutet var liksom ingen cliff hanger. Idag, däremot, idag ska jag handla. Behöver se till att ha en hel massa av allt hemma till nästa vecka. Och tjohoo, det snöar inte idag.

Jag har sorterat tvätt idag och en maskin går redan. Nästa ska sättas igång imorgon. Det är vitt och imorgon ska jag tvätta lakan. Jag ska ju duscha med det där antiseptiska (eller vad det nu heter…) medlet imorgon bitti och kväll, och sen sova i nytvättade lakan.

Men nu sitter jag vid frukosten, en sen sådan… Var vaken till 3 imorse. kollade på avsnitt efter avsnitt av Breaking bad.

4 reaktioner på ”Gjorde inte ett smack!

  1. Härligt att du gjorde precis det du ville! Så ska det vara! Lycka till med operationen! Kram Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s