Torris

Hua vad jag är torr! Duschat 3 gånger, tvålat in mig 6, och inte smörjt in mig efteråt. Efter 1:a duschen kändes det rätt bra, men efter duschen igår kväll var det ingen lek. Inte heller nu på morgonen. Och om håret typ gnisslar det. Jag ska smörja in mig det första jag gör när jag kommer hem!

Kollade på några avsnitt av Breaking bad igår, men jag börjar faktiskt tröttna. I början var det dels mer komiskt och dessutom kunde man liksom nånstans förstå huvudpersonen. Nu, i säsong 6, är han bara osympatisk och skulle mycket väl kunna lägga av. Får se hur jag gör, om jag kollar vidare eller om jag letar rätt på nån annan serie.

Jaha, dags att göra mig klar och sen åka in till kliniken. Vi hörs senare!

3 reaktioner på ”Torris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s