Bättre

Jag sov av och till igår. Dels sov jag ju knappt på natten, sen blir jag trött av de starka smärtisarna. Och dessutom antar jag att det tar på kroppen att läka.

Så det var mest soffan med foten högt hela dagen. Så fort jag satte ner foten på golvet så gjorde det ont. Men inte alls i närheten av som det var på natten. Nu hjälper ju smärtisen. Så även om det gör ont så är det absolut hanterbart.

Ibland behöver man få ett nytt perspektiv på tillvaron. 😉

Så här ser min säng ut numera.

Funkar väldigt bra att sova så. Foten, eller ja båda, ligger högt oavsett vad jag gör i sömnen. Jag är så smart som kom på det!

Igår skrev jag till städerskan att jag skulle vara hemma när hon kom idag. Så hon inte blir överraskad när jag ligger i sängen. Hon frågade om hon fick komma tidigt, och jag sa att det funkar fint, då ligger jag bara kvar så städar du resten av lägenheten. Så hon kom imorse och nu är det så fint här hemma! Sovrummet fick hon hoppa över, det gör inget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s