Äntligen!

När jag kom upp nu på morgonen så hade värden lagt ett informationsblad i min brevlåda. De skriver att avloppsledningarna i huset är gamla och behöver renoveras. Inte stammarna i huset, de är bytta, men de som går i marken. Och det är ju därifrån den här nedra avloppslukten kommer som är mer eller mindre stark i trapphuset. Så alla mina felanmälningar kanske ändå gjort nån nytta?

Igår tog jag mycket mindre smärtis! Det är 1 tablett som jag ska ta varje morgon, den minskar även svullnad, och den ska jag ta i 7 dagar. Sen tog jag enbart alvedon, och inte var 6:e timme utan med längre intervall. Så det går helt klart åt rätt håll! Det gör inte heller ondare dirkt jag bara har foten nedåt. Fortfarande har jag den högt i stort sett hela tiden, men ska ja gå på toa eller till köket så måste den ju ner. Det gör fortfarande on när jag går, men inte så jätteont utan det är hanterbart.

Började kolla på Den som dräper, Mörker. Jag såg förra säsongen och gillade den. Och den här är oxå bra!

Mina fina vänner M och Wilbur hörde båda av sig för att kolla hur det är med patienten. Och så klart Systeryster. Så gosigt! Pappsen frågade i vår dagliga sms-konversation hur det var med tån. Kan jag spela fotboll nu? Jag svarade att det kunde jag ju inte innan heller, så det vore ett under om jag kan det nu. Och jag tror jag väntar ett tag med att testa fotboll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s