Läste länge

Igår kunde jag inte sluta läsa, det var så spännande!

Den här boken har jag tagit ur vårt bokbytarskåp på jobbet. Och den var så bra!

Det är så himla bra att byta böcker med varandra. I skåpet kan man lägga böcker man själv (och i mitt fall, även M) har läst och ta nån annan som finns i skåpet. Toppen ju!

Så, igår läste jag några timmar på dagen. Och så ringde telefonen. Det var Bäbis, som helt på eget bevåg, ringde för att bara babbla lite. Goa unge! Jag trodde Nettis sagt att hon skulle ringa, men hon var på jobbet. Så Bäbis var själv hemma efter skolan. Och då ville hon prata med Mommo. ❤️ Jag blev verkligen glad och vi babblade en lång stund. Sen kom Toyboy hem med Korven så jag fick hälsa även på dem innan vi sa hej då.

Foten känns bättre, äter mindre och mindre smärtis. Och igår sov jag inte ens middag. Men självklart har jag ju vänt på dygnet nu igen… Somnade vid 2 igår och vaknade 10.20 idag.

2 reaktioner på ”Läste länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s