Dagens händelse

Dagarna är rätt lika här hemma just nu. Men gårdagens stora händelse var att jag duschade. Med foten i en plastpåse.

Inför att jag skulle operera den högra foten så köpte jag några speciella ”påsar” på apoteket. Men dels var de så himla långa, och de kostade en del. Jag insåg då att en vanlig plastpåse och tejp funkar lika bra! Fast igår drog jag runt tejpen lite hårt, nästan så det stasade. Men det funkade bra, jag blev ren och foten var torr.

Igår tog jag ingen smärtis! Enbart den jag ska ta 1 på morgonen till och med imorgon. Visst känner jag fortfarande lite, men inte så pass att jag behöver ta nåt! Så det är skönt! Tog även bort soffkudden ur sängen igår. Så inatt har jag sovit platt. Och det funkade hur bra som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s