Ut på vift

Jag är SÅ tacksam att det inte är en massa snö nu! Snö och jättesko är nog ingen bra kombo.

För igår, igår minsann så tog jag mig ända till centrum! Linkade i sakta mak, satte mig och åt lunch med foten högt när jag kom fram. Men, egentligen så behöver jag nog inte ha foten högt längre. Det kändes ändå bra, även om det kanske mest är psykologiskt. Sen handlade jag lite och så hem igen. Så skönt att komma ut lite.

Jag har ju breda fötter, och nu med det här bandaget är nog fasiken foten lika bred som lång!

Hittade något på nätet igår som jag VERKLIGEN kände igen mig i!

Även Systeryster och Nettis gjorde det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s