Tack!

Jag är tacksam för att det inte kom en hel massa snö igår, och att den dessutom regnat bort. Inte för att jag behöver ut idag, tror jag, men att inte kunna gå ut känns inget bra.

Jag är oxå tacksam för att pappsen fått en tid hos banken. Han ringde mig igår och berättade att de ringt upp honom igår och sagt att han var välkommen en dag nästa vecka. Och så frågade han om jag eller Systeryster kunde följa med honom. Systeryster ska försöka jobba hemifrån den dagen och gå med honom. Då ska hon även försöka fixa fullmakt så att hon kan sköta hans bankärenden när det behövs. Det vore superbra! Pappsen sa att han gärna ger henne fullmakt, han är bara glad att få hjälp.

Igår hade vi teammöte via Teams, och det var första gången för mig i mitt nya team. När vi skulle avsluta frågade Ladyboss hur alla kände sig, och jag svarade sanningsenligt att jag hade noll koll och det kändes bara bra! För självklart är det en hel massa jag knappt vet vad de pratar om ännu. Men dels är ju vissa saker learning by doing, och sen om några veckor så ska jag få tid att gå igenom en del saker med de andra. Så länge gör jag det jag kan. Och än så länge är det superkul och jag trivs finfint!

Så tacksamhet är dagens känsla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s