När drömprinsen ringer på dörren

Igår läste jag en kompis inlägg på Facebook som fick mig att minnas en gång för många år sen.

Der var mitt i vintern och jag skrotade runt hemma i raggsockor bland annat. Jag och en kompis hade pratat om att eventuellt börja gå och simma tillsammans så jag kom på att jag måste kolla om jag kom i min baddräkt fortfarande. Så av med paltorna och på med baddräkten. Orakade ben och oansad bikinilinje iklädd enbart en något liten baddräkt och raggsockor står jag framför spegeln och inser att jag är ett under av skönhet!

Då, då ringer det på ytterdörren. Jag smög fram och kikade ut i kikhålet. Där utanför står en skitsnygg man. Som jag inte känner.

Man brukar ju säga att drömprinsen inte lär komma och bara ringa på, men jo då. Här är han! Men tänkte jag öppna? NEJ! Aldrig i livet!

Jag hörde att han pratade med andra grannar, det var en försäljare av något slag. Ja ja…

Marja la ut en ny tavla hon målat på Facebook igår.

Det där är jag! Det var en kväll när vi grillade nere på klipporna vid havet när jag var hos dem på Gotland i somras. Det var så himla härligt och självklart ville ju jag bada. Halt som attan, så jag satte mig ner och gled i. Och Marja tog en bild. Och nu har hon målat av den. Hon är så bra på att måla! Visst är den fin? Jag känner mig så hedrad att bli avmålad! Och jag längtar efter sommar, jag kan verkligen känna känslan vid det där tillfället!

Åtminstone går det åt rätt håll nu. Igår strax efter klockan 16 så var det visserligen skymning, men inte helt mörkt än. Så dagsljus något längre nu!

Jag hörde på radion på dagen igår att Sverige skulle spela match mot Ungern igår i handboll. Och om det var förra året eller 2 år sen så var jag hos Systeryster och Svågern när det var en match som Svågern kollade på. Och då började jag oxå titta. Och, minst sagt förvånande, insåg jag att det var superspännande! Det händer ju nåt hela tiden, och blir mål ofta. Och då gjorde den svenska målvakten mål tvärs över hela planen flera gånger!

Jag är ju totalt ointresserad av sport, men igår tänkte jag att jag skulle kolla i alla fall.

Och nog 17 rycktes jag med igen! Sverige var SÅ bra och vann. Ungern var oxå bra, men Sverige var bättre. Tyvärr gjorde inte Pallicka om sin bedrift att göra mål på motståndarna från sitt mål, men han räddade en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s