Gott!

Igår lagade jag bananpannkaka till lunch. Det är så gott, särskilt med vaniljkeso till.

De brukar tyvärr vara svåra att vända utan att de går sönder, men igår lyckades jag. Så, både snygg och god!

När jag slutade jobba så plastade jag in foten, duschade och sen löste jag en stund.

Tror inte att jag läst nåt av henne förut, men den här är bra.

4 sangria av 5.

Sen var det TV innan det var dags att natta. Idag är det obligatorisk närvaro på kontoret, och i och med att det inte är en massa snö så åker även jag in. Jag har med en plastpåse för eventuellt ska det regna eller komma snöblandat regn senare. Så på hemvägen kanske fot/fot och sko får vara inplastad. Som sagt, jag är ett under av skönhet! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s