Måndag igen

Vart tog helgen vägen?

Det känns verkligen som att jag blinkade i fredags och så var det måndag.

Men det har varit en bra helg! När jag kom hem igår så bara tog jag det lugnt. Läste, kollade på Den som dräper och sen så klart på matchen. Som var lite seg i första halvlek men sen kom svenskarna igång! Och de vann igen!! Heja Sverige!

Idag ska jag in till kontoret, och jag lär gå väldigt försiktigt ute. Det är halt!! Och jag vill ju så klart aldrig halka, men nu med en relativt nyopererad fot vill jag verkligen inte halka. Så tanten lär se ut som en tant idag.

Systeryster och jag chattade oss igenom den. Hahahaha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s