Ring facket, eller HR!

Igår duggade det när jag skulle knata till tunnelbanan, så jag satte en plastpåse över klumpfoten innan jag drog på jätteskon. Bandaget får ju inte bli blött! Och så iväg.

Kommer till kontoret och där är Bigboss i egen hög person. Jag talar om att jag är rena modeoraklet, inte nog med att jag har snygg sko, det sticker dessutom upp en 2 liters fryspåse över kanten idag.

Bigboss skakar på huvudet och säger: Men alltså, på senare tid har du ändå börjat klä dig snyggt. Men nu, nu vet jag inte hur du ser ut?!

Va?! Hur fräckt! Jag är djupt kränkt! Skulle jag inte alltid vara högst chick?! Hrrmmpphh!

Jaha, något annat som på riktigt var jobbigt igår var pappsens och Systerysters bankbesök. Det visade sig vara knöligare än vi nånsin trott med allt. Suck! Så nu har vi en hel massa att ta tag i, och stackars pappsen känner att han är till besvär. Men det är ju verkligen inte så, det är inte hans fel. Och självklart hjälper vi till när det är nåt. Det är självklart!

På vägen hem igår så knatade jag in i hur många olika affärer som helst som har husgeråd. På jakt efter en shaker. Och det hade de, men bara drinkshakers. Jag ville ha en som man har till mat, redning till exempel. Och det fanns ingenstans. Så när jag kom hem googlade jag och hittade på nätet. Så nu har jag beställt 1. Men lite konstigt att det skulle vara svårt att få tag i?! jag har en som jag haft typ jämt, men den håller inte tätt. Det läcker när man skakar och det är ju inte bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s