Organisera om

Igår rensade jag ju ur bland alla produkter och prylar badrummet. Slängde gammalt, halvtomt och sånt jag aldrig använder. Och så flyttade jag om en del. Och kunde ta bort både hörnhyllan i duschen och den som hängt på handdukskrokarna vid badrumsskåpet!

Så himla skönt! Duschkabinen är ju inte direkt oändligt stor, så det var väldigt skönt att få bort den hyllan. Det blev genast rymligare. Och det ser mycket bättre ut utan den vid handdukarna. Mindre plottrigt. Så jag är nöjd!

Tvätt och tumlare skötte om 2 laddningar och jag hade växtskötsel under tiden. Den gröna växten i hallen började bli rätt hög och vildvuxen, så jag tog sekatören och kapade en stam. Tog av en bra bit, och satte toppen i vatten. När den fått rötter ska den planteras. Och så fäste jag de andra stammarna vid blompinnar så den ser fin ut.

Det är så skönt att få sånt gjort. Jag har sett att den där växten behövt lite pyssel ett tag. Likaså badrummet, och igår blev det av.

På kvällen kollade jag på ett intressant program om mumier på Teneriffa på Axess-kanalen. Jag hade ingen aning om att urinvånarna mumifierade sina döda på Kanarieöarna. På Kunskapskanalen och även Axess har de ibland riktigt intressanta program.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s