Ny känsla

I mitt förra team hade jag jobbat länge, kunde ”allt” och lärde upp de nya i våra rutiner och arbetssätt. Det var ofta mig de kom och frågade om saker.

Nu är det helt tvärtom. Jag kan inte hur man gör en hel massa av mina nya uppgifter, jag frågar de andra flera gånger om dagen och vet inte hur allt funkar.

Det är en annorlunda sits för mig, men väldigt kul att lära mig nya saker. Och kollegorna är väldigt hjälpsamma!

Lila upplyste mig till exempel igår om att 1 av de 2 ansvarsområden jag (trodde jag..) signade upp för på vår planeringsdag inte var det jag trodde. Jag skrev i vår gruppchatt att jag skulle ta tag i den uppgiften, och hon blev lite orolig för hon visste att jag behövde få veta vad man ska göra där först. Då visade det sig att jag trott att det var en helt annan sak som det var! Hahaha!

Bigboss kom förbi igår och frågade hur det går för mig. Och jag sa att det var kul! Men att det var ovant att vara den som inte kan saker, som frågar om det mesta och gör fel hela tiden. -Gör du allt fel, sa han förskräckt. Så det förnekade jag genast! -Nej, nej, absolut inte. Bara ibland…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s