Lugnt

Igår knatade jag upp till centrum efter jobbet. Jag hade fått en påminnelse om ett paket att hämta ut. Tyckte det var konstigt att jag fick en påminnelse.. Och mycket riktigt så var det ju redan uthämtat.

Handlade lite och sen hem igen. Då får jag syn på ett sms att jag har ett paket att hämta i en sån där box i centrum. Suck… Det glömde jag, jag var i affären där de har paketutlämning och precis bredvid står de här boxarna.

Jag har skickat efter en del saker till oss på jobbet till fokusdagar. Så det är några paket att hämta nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s