Min M

Igår kändes det som om jag fick en hel massa gjort på jobbet. Eller, ”på jobbet” var ju på hemmakontoret. Men jag fick mycket gjort.

Samtidigt som jag jobbade så var städerskan hos mig och städade. Hon kom när jag åt frukost, så hon började med ”komtoret” så det var klart när jag slog mig ner och började jobba. Det funkar jättebra! Och när jag tog en kopp kaffe senare så frågade jag om hon oxå ville ha. Förra gången när jag frågade om hon ville ha en kaffe så var hon först tveksam, men sen tackade hon ja. Det känns knäppt att bara göra kaffe till mig själv när hon är där. Så det är bra att hon tackar ja, tycker jag!

Efter jobbet knatade jag upp till centrum och mötte M. Vi har inte setts på ett tag, så det kändes jättebra att ses och babbla en massa. Vi åt middag på en av restaurangerna och satt länge och väl och pratade om högt och lågt. Så mysigt! Vi konstaterade att man liksom inte hittat tillbaka till hur det var innan Covid, vi är båda mer bara hemma fortfarande.

Hittade det här på nätet.

Jag skickade den till Systeryster som skrattade gott, för jag blir kärleksfull oavsett när jag dricker. Jag tycker ännu mer om alla då. 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s