Kontorsråtta

Igår la jag märke till att det var rätt stökigt runt om på kontoret. Så jag skickade ut ett mejl till alla att vi skulle hjälpas åt att ta hand om sånt som låg på ”allmän” plats och när man går hem så plockar man bort från sitt skrivbord. Kontorsråttorna fick för en stund bli Askungens hjälpredor.

När jag skulle gå hem såg det tyvärr inte bättre ut. Så då tog jag ett varv och kånkade iväg högar med tangentbord som ingen tydligen använder längre, headset med fel sladdar som inte passar i vår utrustning längre och en hel del skräp, disk, halvtomma läskflaskor, tomburkar och personliga saker. Och sen ut med ett nytt mejl. Saknar någon något så får de komma till mig, det återfås mot beskrivning.

De 2 chefer som var på plats när städråttan for runt hejade på!! 40 minuter senare kunde jag äntligen bege mig hemåt.

Jäsikens vad det blåste senare på kvällen! Halv storm! De sa på radion att det var träd och nån studsmatta som blåst omkull och hindrade på en del vägar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s