Fel, fel, fel

Igår när jag kom till jobbet fick jag börja med att tala om vad jag gjort fel dagen innan. För när jag gick och la mig i torsdags och just skulle somna så kom jag helt plötsligt på att jag gjort fel med en hel massa ärenden.

Hur kan man plötsligt komma på det, när man nästan sover? Ja ja, det var bara att erkänna sitt misstag och be den stackare det hamnar hos nu om ursäkt. Som var förstående, som tur var! Man får göra fel, och särskilt när man är ny.

När jag åkte hem var jag så sugen på en massage, men de var fullbokade hela kvällen tyvärr. Så det var bara att knata hem oknådad.

Det blev en lugn kväll. Soffan och TV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s