Mysfika

Igår rev jag ur sängkläderna direkt när jag klev upp. In med dem i tvättmaskinen! Sen frukost i lugn och ro. Älskar helgfrukost när man kan sitta så länge man vill och ta en andra kopp kaffe.

Gjorde mig iordning och la lakanen i tumlaren och sen soffan och bok en stund. Sen var det dags att knata upp till centrum och möta Carina. Vi började med att gå till en guldsmed med en av mina ringar som är alldeles för stor. Den hade jag innan jag gick ner i vikt, så äntligen blev det av att lämna in den!

Vi satte oss på ett fik med varsin semla och så satt vi ett bra tag och bara babblade. Så mysigt! När vi fikat och babblat klart skiljdes vi åt för att handla lite på varsitt håll. Jag behövde hämta ut antidepp på apoteket och så lite mat.

Hemma igen så bäddade jag rent med rendoftande lakan. Sen läste jag ett tag igen innan TV:n åkte på. Jag kollade 1 avsnitt av Den som dräper, och sen kollade jag på de 2 avsnitt av Limbo som är släppta. Så bra serier, båda 2! Finns på Viaplay.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s