Alla hjärtans dag

Idag kan vi vara extra hjärtliga mot varandra, utan att det ens verkar konstigt!

Det är ju alla ❤️-dag!

Jag är ju singel, så nåt romantiskt kommer inte ske, men jag har ju en hel skrälldus människor jag älskar eller tycker mycket om runt mig.

Igår redan fick jag sms från guldsmed att min ring var klar. Så snabbt jobbat! 1 dag bara. Så på vägen hem gick jag dit och hämtade den. Den är så fin!

Så nu flyttade jag mommoringarna till vänstra långfingret och den här får sitta på höger ringfinger.

Det var många år sedan jag hade ringar senast. Förr hade jag nästan alltid ringar, sen i många år så har jag aldrig haft dem. Och sen jag gick ner i vikt har de ju varit alldeles för stora. Nån gång har jag haft bijouteriringar bara.

2 reaktioner på ”Alla hjärtans dag

  1. Vilken fin ring, den bör du nog bära på fingret och inte ha liggandes i nåt smyckesskrin ❤️ Själv använder jag inga extra ringar, har nog aldrig varit ngn ”ringmänniska”, inte armband heller. Tidigare hade jag örhängen dag som natt numera blir det bara ibland… Halssmycke har jag, ett jag fått av barnen mina…men såg till min fasa att en ”diamant” trillat bort. Det var en för varje barn (4st).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s