Hjärtligt på kontoret

Igår hade alla i vårt team hjärtan på oss på jobbet.

Och stämningen var verkligen på topp hela dagen!

Lila och jag hade många skratt, både bara vi men även med andra kollegor. Och i lunchrestauranger fick vi komplimanger av okända till våra kollegors stora förvåning.

Vad då, brukar inte alla få höra att de är fina av folk man inte känner då och då? 😉

Av M gick jag ett år så fina örhängen med små röda hjärtan på alla hjärtans dag, så jag hade ju självklart 1 av dem på mig oxå.

Ja, jag går som vanligt all in.

Bigbossen kom förbi och även han gillade våra diadem, så jag erbjöd honom ett. Och han tackade ja direkt! Så han gick hela dagen med dem på sig, och El Jefe (hans chef) hade tydligen lite svårt att koncentrera sig på deras möte. Hahaha!

När jag kom hem sedan så babblade jag en stund med Gunvor i telefonen, och sen kollade jag en stund på TV. När det var dags att sussa var jag dessvärre klarvaken. Alltså, jag hade ju inte direkt varit pigg och alert tidigare, men när det var dags att natta fanns inte John Blund i närheten alls.

Jag brukar ju väldigt sällan (som tur är!) ha svårt att somna, men igår tog det ett bra tag. Alla möjliga tankar for runt i skallen, både jobbgrejer och annat. Inte för att det var något jag är orolig för eller så. Utan bara ändå, när jag nu inte kunde somna. Till slut tvingade jag mig själv att bara tänka att jag låg vid havet en solig och varm dag. Och då somnade jag efter en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s