Fågelsång

Det blåste visserligen snålt så mina ögon tårades, men det var ändå nästan lite vårkänsla när jag gick mot tunnelbanan nu på morgonen. Det var fortfarande mörkt, men jag såg att det var på väg att ljusna. Och det var fågelkvitter lite överallt ifrån!

Det är så skönt när det börjar ljusna tidigare nu. Och att det även är dagsljus när man slutar jobba! På vintern känns det ju som mitt i natten både på väg till och från jobbet.

Igår slutade jag 16 så då var det riktigt ljust när jag kom ut. Så skönt! Jag funderade på om jag skulle hitta på nåt när jag slutade lite tidigt. Men jag var så trött, jag hade ju somnat sent. Så det blev hem, soffa och TV. Jag har ett så oerhört spännande liv! 😉

Skratta bör man! Och på mitt jobb skrattar vi ofta, både åt men mest med varandra. Och åt, då är det ändå snällt. Jag är så glad att jag har bra kollegor som jag trivs med. Det är så värdefullt!

3 reaktioner på ”Fågelsång

  1. Allt du gör i ditt liv, verkar du ju göra just för att det är vad du vill göra. Allt från att resa bort med vänner, till att ligga på soffan och läsa bok. Så just spännande liv, kan du väl överlåta åt någon annan? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s