Hurtbulleriet har nystart

Foten är ju inte helt läkt inuti, och få skor passar ännu. Men den är ju tillräckligt läkt för att inte fungera som ursäkt för att inte träna… Ingen träning med hopp, skutt och spring, dock. Dels för att mina träningsskor inte går på foten än, och så för att det ju inte är helt läkt än.

Så igår var Maria och jag på ett Core Flex softpass. Och det gick bra!! Visst kände jag av foten ibland, men inte farligt. Så jag kunde göra alla övningar utom en, där man just skulle pressa tyngd på böjda tår. Men annars så var jag med!

På vägen hem i bilen kollade Maria efter fler pass och hittade ett yogapass på söndag. Så när jag stannade utanför hos henne så tog jag oxå fram mobilen och bokade det. Så nu är vi på gång! Igen… Jag ä ju verkligen periodare när det gäller träning, så jag får ju liksom börja om hela tiden.

Kollade på sista avsnittet av Marko och Irma igår. Hon är ju för härlig! Ja, han oxå som verkligen månar om sin mamma. Hade gärna sett mer av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s