Flexibel

Igår hade Lila och jag bestämt att vi skulle gå ut och ta ett glas vin efter jobbet. (Min tanke var att vi nog även skulle äta nåt, även om fokus låg på vinet…) På väg till jobbet fick jag mess från henne att det kört ihop sig en del på hemmafronten för henne, kunde vi ta det en annan kväll? Jag svarade att det självklart gick bra!

Senare på dagen får jag ett mess från Lollo, som undrar om jag och Lila vill ha hennes och sambons biljetter till Mefisto på Dramaten ikväll? Hon var dålig, så de kunde inte gå och hon visste att Lila och jag skulle ut.

Jag talar om det för Lila som direkt säger att hon ska kolla med maken om de kan lösa det ändå på något sätt. 5 minuter senare har han fixat så Lila kan gå på teater! Och Lollo mejlar biljetterna till mig. Så inom loppet av några timmar hade planerna för kvällen ändrats 3 gånger!

Lila jobbar hemifrån på eftermiddagen, så när jag jobbat klart åker jag in till Centralen och sätter mig på restaurangen i Kulturhuset och äter middag och tar ett glas vin.

Jag fick köpa barnportion, kalvfärsbullar. Supergott och perfekt portion för mig! Lila dök upp och vi knatade till Dramaten tillsammans. Det är ju så vackert där inne!

När vi satt på våra platser (som var riktigt bra!!!) så tittade jag upp i taket och var tvungen att ta en bild. Det är den sista av de här 3. Då hör jag hon bakom mig säga till sitt sällskap: -Oj, så vackert taket är! Hon kollade upp för att se vad jag skulle fota. Hahaha

Vi satt långt fram, mitt i raden, och såg scenen perfekt!

Pjäsen var bra, andra akten bättre än första. Bra skådespelare!

I pausen hade vi förbeställt bubbel, och Lila 2 snittar.

Så tack, Lollo, för biljetterna! Lila och jag fick en så trevlig kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s