Yoga

På dagen igår fixade jag lite hemma, lite vardagsstök bara. Och klippte naglarna och filade dem. Nu när jag inte vill ha långa naglar så tycker jag de växer som aldrig förr. Och så läste jag en del igen.

Sen drog jag på mig träningspaltorna och så kom Maria och plockade upp mig. Yinyoga stod på schemat för kvällen. Det var inte direkt träning. Mer stretch och avslappning. Väldigt behagligt, men jag som mest slappat redan innan kände mig nästan överavslappnad efteråt. Det skulle antagligen vara perfekt efter en intensiv arbetsdag.

Anita ringde när jag var hemma igen. Hon är jämt så upptagen, så det var ett bra tag sedan vi hördes av. Så det var mysigt att babbla ett tag!

Man hittat så många sanningar nedprintade på nätet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s