Phu, vilken dag!

Igår jobbade jag hemma. Och jobbade, det gjorde jag!

Men först trodde jag inte att jag skulle kunna det… Sätter igång datorn men har inget internet. Men vad ända in i #€%*■☆《¤?!? Inte börja med det strulet igen här hemma!

Drar ur sladden, sätter i den igen, startar om datorn, men nää. Ingen anslutning. Ringer jobbets IT-support och kommer fram direkt! Bara det, där brukar det vara kö. Han föreslår att starta om datorn, vilket jag gjort. Men han säger att jag även bör starta om routern. Okej, det hade jag ju inte gjort. Så fram med stegen, upp till routern som sitter uppe på väggen i hallen, och så stängde av den. Väntade en stund (tror kanske att jag hört att den ska vara avstängd nån minut innan man startar den igen. ) Okej, sen upp på stegen igen och startar den. Kollar på den tills den lyser grönt igen och så tillbaks in till datorn. Startar om den igen och HALLELUJA, jag har nät!!

Jobbar på och har fullt upp. Det dyker upp ett lite krångligare ärende som jag sparar till eftermiddagen. På förmiddagen satt jag som telefon support, så på eftermiddagen skulle jag kunna ta tag i det utan att få samtal mitt i.

En annan kollega messar att hon oxå har datastrul och går till supporten på plats på kontoret. Stackaren, tänker jag och jobbar på. En tredje kollega som ixå ska jobba hemma får oxå datastrul, så hon kastar sig iväg till kontoret. Men hon är tvungen att få en ny dator, sen kan hon sätta igång och jobba.

Kollega 2, som skulle ta över telefonsupporten från mig, har fortfarande sin dator hos supporten, så jag fortsätter ta samtal. Försöker samtidigt lösa ärendet jag sparat mellan samtalen. När jag skulle slutat tar Lila över telefonen och jag försöker lösa mitt ärende. Men fastnar. Frågar Jess om hjälp som säger hur hon brukar göra. Inte alls så som jag uppfattade Lilas instruktion. Det gick på 3 röda på Jess sätt. Hahaha! Så antingen missuppfattade jag Lila, eller så kan vi lära henne ett enklare sätt.

Hur som helst så blir resultatet att jag jobbade över lite drygt 1 timme. Lite rörig dag, men vi klarade det med!

Fick ett paket igår med kläder jag beställt. Var tveksamt om det skulle vara nåt att ha. Jag har aldrig beställt från Shein tidigare och byxa och kavaj för 289 kronor låter ju för bra för att vara sant.

Men de var helt okej! Skrynkliga, med veck efter att de var packade, så jag tog fram min ångare. Den är SÅ bra!

Och idag har jag dem på mig.

2 reaktioner på ”Phu, vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s