Full rulle

Jag jobbade från kontoret igår, bytte hemmadag mot fredag. Och vi var många i mitt team på kontoret. Så kul att ses och jobba tillsammans. Full rulle, och de andra upptäckte att jag tabbat mig. AJ då! Så idag måste jag fixa åtkomst till testmiljön av vårt nya system så att jag kan fibbla runt där i stället för i det ”riktiga”, då ställer jag inte till nåt.

Lila och jag gav Lollo en flaska champagne som tack för teaterbiljetterna igår. Och Lollo blev så glad! Det var skoj att hon blev det, vi blev ju superglada för biljetterna!

Kom hem strax efter 18, trött som 17. Så jag bara åt och sen soffa och TV tills det var dags att natta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s