Elstödet

Igår fick jag mitt elstöd insatt på kontot, lite drygt 500 kronor. Så jag tyckte att det var en bra investering att använda de pengarna till mig själv. Alltså knatade jag till Thaisalongen på väg hem. Och de hade tid för mig.

1 timmes knådande, så himla skönt! Så klart, för det är det alltid.

Sen hem, fixade att äta och så soffan och TV. Sen duscha bort massageolja och sen la jag mig i sängen och kollade på TV en stund innan ögonen började falla ihop. Vid 22 gav jag upp och stängde av och somnade. Så inatt har jag sussat 9 timmar, och bör alltså vara utvilad. Tror ni jag vaknade sprudlande av liv när klockradion satte igång kl 7??

Nä, inte direkt…. Att jag alltid har så svårt för att ta mig ur sängen!? Även om jag vaknar så kan jag liksom inte förmå mig att kliva upp.

Ja ja, nu är jag i alla fall både uppe och påklädd. Äter frukost och ska flytta in på hemmakontoret om en stund.

Fredag, lönedag och bankmöte bokat. En bra dag, alltså! Idag fixar vi pappsens bankstrul så att han kan koppla av och släppa den oron!

2 reaktioner på ”Elstödet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s