Min säng

Om ni bara visste hur skönt det var att krypa ner i min egen säng igår kväll! Sjukhussängen har ju plastmadrss och plastkudde för att de ska gå att sprita av mellan patienterna. Praktiskt, men det blir en aning klibbigt att ligga på.

Dessutom så blir man ju väckt av att personalen kommer in flera gånger per natt för att titta till nån patient, ta prover, kolla blodtryck och annat både på en själv och de andra på salen. Jag har visserligen lätt att somna om, men det var ändå väldigt skönt att få sova ostört i natt. Hemma i min egen säng!

5 reaktioner på ”Min säng

  1. Så skönt för dig att krypa ner i din säng! Vilken pärs du gått igenom och herre jösses vilka ”blåtiror”! Men de kommer vara gone innan badsäsongen drar igång🤪! Sköt om dig och ta det lugnt! Vet att du är bra på det😜🤣!

    Gilla

  2. Oj, vad du varit med om! Var nu en lydig patient!
    Ja att sova i sin egen säng är nåt särskilt när man varit ifrån den ett tag. Tycker jag varje gång jag ”sovit borta”.
    Trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s