So far so good

Magen höll sig i samma skick hela dagen igår. Jag bestämde mig för att avvakta och blev det inte mer eller något annat hände så skulle jag ringa idag om det var likadant. Men när jag vaknade idag så känns det bättre. Så allt är nog som det ska, faktiskt!

Jag tog det mest lugnt igår. Läste ut en bok, Marie Ljungstedts I denna ljuva sommartid. Väldigt bra, 5 sangria av 5. På kvällen åkte jag hem till Nettis där även Marja, Tommy och Kristoffer, Nettis systerson, var. Så mysigt att träffa dem! Vi kollade mello och barnen röstade för glatta livet. Korvens alla röster gick till Theoz. Så lyckan var stor när han gick vidare. Bäbis röstade på någon annan, men var mer hemlig med vem.

Barnen har varit hos mormor och morfar på Gotland på lovet och haft det bra. Korven kom och kramades så gosigt och Bäbis satte sig hos mig en stund och frågade hur jag mådde och ville höra vad de gjort på sjukhuset. Och se på alla blåmärken och de små operationssåren. Läskigt, var hennes stående kommentar. Lilla hjärtat!

Efter Mello kollade vi på några avsnitt av Leif och Billy. Så himla kul, vi skrattade högt flera gånger. Och hade behövt skämskudde. De är ju inte riktigt som alla andra, de där två. Ha ha ha!

Sen var det hemfärd och sängen. Kollade en stund på Kunskapskanalen på ett program om primaters utveckling under flera miljoner år. Så intressant, men till slut började ögonen kännas tunga. Så då stängde jag av och somnade. Sussade gott hela natten och låg ett bra tag och bara lät tankarna vandra när jag vaknade. Älskar det, att inte behöva gå upp direkt utan kunna ligga och dra mig. Och nu är det klarblå himmel utanför fönstret så kanske en liten promenad senare. Sol, äntligen! De senaste dagarna har ju varit så fina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s