Tid

Det är konstigt det här med tid. Plötsligt igår kom jag på att det ju släpps nya avsnitt av Limbo på söndagar. Och jag tänkte; hur många har jag missat? Och insåg direkt att jag ju inte missat något. Jag kollade ju förra söndagen. Men det känns som om den här veckan som gått är lite overklig. Både lång och kort på nåt sätt.

Och igår liksom gick det in på riktigt att jag varit med om nåt rätt stort. Ambulans och akut operation. Fått ligga inlagd flera dagar, de skickade inte hem mig direkt. Så konstigt!

När jag väl var klar med morgonbestyren så var det grått ute, ingen sol mer. Så jag gick aldrig ut igår. Fixade med lite hemma i stället. Och läste och kollade på TV på kvällen.

Har lagt ut en annons på Blocket och var in och kollade på den igår. Då såg jag att jag hade 3 meddelanden. Jag trodde jag skulle få nåt sms eller mejl när nån skrev? Så då svarade jag, men fick inget svar tillbaka, tyvärr. Jag hade skrivit i annonsen att jag inte kan hjälpa till med att bära eller hemkörning. Ändå frågade 1 vad det skulle kosta för hon hade ingen bil. Suck… Svarade att det inte var möjligt för mig att ordna med det, tyvärr.

2 reaktioner på ”Tid

  1. Skönt att du mår bättre! Du ska se att magen kommer snart vara fit for fight igen🌹.
    Verkar som du haft en fin helg med nära och kära👍🤩

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s