Flytta fokus

Det gick bra att jobba igår. Men trött blev jag. Fast det var kul att träffa kollegorna och alla frågade hur det var med mig. Så omtänksamt!

Om man har en mindre ”åkomma” som man liksom fokuserar på så är ett tips att skaffa nåt allvarligare för att sluta fokusera på den.

Den senaste veckan kan jag meddela att jag inte skänkt foten en tanke! Den har inte varit varken prio 1 eller 2. Den mår ju dessutom i stort sett bra nu, det känns som vanligt att gå på den. Det är väl bara att inte alla skor passar än. Men jag minns att det tog bra lång tid även med den andra foten.

Såren på magen började klia som 17 igår, så när jag skulle duscha tänkte jag att det kanske kan vara dags att byta tape på dem. Det ser ut som att det läker fint, men jösses vad blå jag var runt 1 av dem. Värsta blåmärket. Där oxå…..

Förra veckan fick alla en present på jobbet. Ledningen med VD i spetsen tackade för ett bra utfört jobb förra året. Så jag fick min igår.

En så fin bricka! Tack så mycket!

På radion imorse sa de att det varit 2 skjutningar igen i natt. 1 död, jag tror inte att en av skjutningen resulterade i dödsfall. Men alltså, det är ju HELT galet med alla de här skjutningarna!! Var får de tag i alla vapen? Och varför? Varför ska det skjutas så mycket? Usch, det är så mångas liv som det drabbar. Jag vet att jag skrivit det tidigare, men både offrens och förövarens nära drabbas, om än på olika sätt. Och alla andra som inte drabbas direkt drabbas ändå indirekt. Hela samhället drabbas så klart på ett eller annat sätt.

6 reaktioner på ”Flytta fokus

 1. Så fin bricka 🙂 Inte alls partisk gällande dalamotivet😍

  Skjutningarna är otäcka 😦
  Även om de skjuter varann i gängen så kommer oskyldiga ivägen då o då 😦

  Skönt att din sår blir bättre o bättre 🌸

  Gilla

 2. Hej!
  Jag är en smyläsare som aldrig kommenterat tidigare.
  Först i dag när jag läser i kapp din blogg ser jag att du vistats på sjukhus (i en sjukdom som jag är rädd för få själv som gbp-opererad).
  Hoppas tillfrisknandet går snabbt och utan problem!

  Läser din blogg för den är trevlig och du skriver bra.

  Med vänlig hälsning
  Guldtax

  Gilla

  1. Tack, vad roligt att höra att du gillar min blogg!
   Men jag tänker att vem som helst kan ju faktiskt få tarmvred, vi har en NÅGOT högre risk. Men det är 9 år sedan som jag gjorde min GBP och jag har mått tippen de här 9 åren. Så det är inget du behöver vara så orolig för. Medveten om en viss risk, men inte oroa dig. 😍

   Gilla

 3. Tack för att du svarade!

  Min gbp-mage firade 9 år i februari.
  Det var så jag hittade din blogg en gång i tiden, läste på om för- och nackdelar med operationen, ville veta vad vanliga icke sponsrade personer tyckte och tänkte.

  Och som jag skrev, din blogg är trevlig, så trevlig att jag smygläst den i ungefär 9 år.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s