Nya stick

Igår jobbade jag 1 timme på morgonen utan att ha ätit frukost. För sen skulle jag till vårdcentralen både för att kämna prover (fastande) och för att ta 1 stygn. De sydde alla utom 1 med suturer som löser upp sig själva. Så 1 fick distriktssköterskan ta. De andra såg inte särskilt upplösta ut än, men hon sa att jag kan dra lite i dem då och då.

Provtagningen gick bra, men självklart blev det ett nytt blåmärke.

Blev som en liten bulle under huden, så det var nog en del blod där. Så snyggt så!

Hittade något så passande på nätet igen!

När jag inte kan klättra längre när jag blir äldre så får det bli såna skor!

Jag har väl i och för sig både en inre och en yttre äldre dam…. 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s