Inga vrak kom

Men en var en aning sliten… Nämner ingen vid namn dock. 😉

De stannade ett tag och den slitna åt en bit av pizzan som Korven och jag åt till middag, och ett glas cola.

Jag fick höra om festen de varit på, och det lät som att de haft riktigt kul. Nästa år ska de försöka få en inbjudan till mig, Systeryster och Svågern. Det vore skitskoj! Då får Storpudding vara barnvakt, har vi listat ut. Perfekt!

När Korven städat undan alla leksaker så packade de ihop sig och åkte hem till sig. Jag fixade lite att äta och la mig i soffan och kollade på Limbo. Och sen blev jag kvar framför TV:n. Kollade en dokumentär om ett franskt par som kidnappat, våldtagit och mördat unga kvinnor och flickor. Till att börja med trodde man på kvinnan som hävdade att även hon var ett av hans offer, att hon var så kuvad och rädd för honom. Men det visade sig att det inte var riktigt sant. Så otäcka människor!

Idag varnar de för nytt kraftigt snöfall och stark vind framåt dagen. Kul! INTE! Jag hoppas jag kan ta mig hem efter jobbet…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s