En lugn kväll

Jobbade 9 till 17 på hemmakontoret igår. Vi fick en hel del gjort tillsammans, jag och kollegorna. Känns alltid bra när man ligger i fas med arbetsuppgifterna!

Nettis ringde och vi babblade en stund. När hon ringde höll jag dock på att göra i brallan. Satt försjunken i min egen värld med telefonen bredvid mig när den plötsligt satte igång och ringa högt. Tror jag lyfte en decimeter minst! Hahaha!

Kollade på TV på kvällen, var rätt trött så det var en lagom sysselsättning. Och det var skönt att krypa i säng och sova sen.

Idag ska jag jobba på kontoret. Egentligen är onsdag hemma-dag, men jag ska ha avstämning med Ladyboss och så är det ett annat kortare möte. Så då åker jag in. Avstämning vill vi helst ha personligen på plats. Ja, samma plats, alltså. Inte videomöte.

Solen skiner och det ska bli 2 till 4 plus grader idag!! Det finns hopp om vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s