Lika samma

Igår struttade jag in på kontoret i svarta byxor, helsvart halvpolo och grå kavaj. Kände mig lagom fin och bekväm.

Nettis jobbar ju på samma företag, men på en annan avdelning. Rätt vad det är springer vi på varandra och bara tittar. Gissa hur Nettis var klädd??

Svarta byxor, svart halvpolo och grå kavaj. Det kanske är företagets nya uniform?

Jag hade ett så bra samtal med Ladyboss igår. Hon är bra och vi kommer fint överens! Det är så viktigt med en bra chef, och sen jag började jobba här för 14 år sedan har jag hunnit avverka några stycken. Och alla har varit bra, så jag har verkligen haft tur!

Efter jobbet knatade jag till en outlet och kollade runt lite. Hade velat hitta en snygg blus, men de enda blusar de hade var helt fel. Massor av mönster, långa eller allmänt konstiga. Jag hittade däremot en svart topp, med vita dekorsömmar med lite längre ärm. Ärmen når ner till armbågen, vilken är snyggt tycker jag. Och den var till ett bra pris, så den fick följa med hem. Och en tvål, min tvål på handfatet börjar ta slut. Den här var i en snygg pumpflaska och doftade gott!

När jag kom hem var klockan rätt mycket, så det var bara äta och kolla lite på TV innan det var dags att sussa. Inatt har jag sovit så himla gott! Jag har nog bara vaknat till som hastigast nån gång, men knappt som jag varit medveten om. Och på väg till centrum och tunnelbanan nu på morgonen var det visserligen lite kallt. Men klarblå himmel, sol och fågelkvitter. Kunde knappast vara bättre! (I mars, annars kunde det absolut varit bättre…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s