Elektrisk

Igår tog jag klänning på mig. Och till klänning är man ju inte barbent så här års. Och inte vet jag om det är därför, men nylonstrumpbyxor kanske är boven? I alla fall i kombination med jacka med nylonfoder?

För när jag kommer till jobbet så smetar sig klänningen längs benen. Och när jag drar loss den så sprakar det. Och så smetar den fast sig igen… Direkt! När jag tog på mig den hemma var den inte så fäst vid mig. Så antingen är det att det kommer efter en stund, när jag gått och den är i kontakt med nylonet, eller så beror det på nåt helt annat. Men jag blir galen av det!!

Så igår googlade jag och beställde antistatspray!

Jag hoppas verkligen att det funkar! För de senaste gångerna jag haft klänning så går jag och försöker få loss den från benen H E L A tiden!

Igår slutade jag redan 15, så skönt! Åkte in till stan och mötte Anna-Lotta och såg Triangle of sadness på bio. Den var…. tankeväckande, annorlunda, och lång. Inte dålig, det var den inte. Men jaaa… annorlunda.

Efter filmen åkte vi till Waan Thai och åt middag. De har verkligen så god mat! Och trevlig personal, mysig lokal och bra musik i bakgrunden!

Vi satt och babblade och hade supertrevligt! Alltid så mysigt när vi ses!

Sen knatade jag tvärs över gatan till tunnelbanan och Anna-Lotta gick åt andra hållet hemåt. När jag kom hem var inte klockan så mycket så jag kollade på TV en stund innan jag kröp i säng.

Men jäsikens vad det har regnat i natt! Jag har vaknat urton gånger av att det smattrat HÖGT på fönsterblecket. Och om det var därför vet jag inte, men jag har drömt så himla konstigt. Att nån snott min mobil, plånbok och bilnyckeln. Och jag var sen till jobbet, och allt var kaos. Så jobbigt! Det var väldigt skönt att vakna ordentligt, kan jag säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s