Ut på tur

När vi firade jul hos Svågerns mamma och hennes man ute i skärgården så lovade jag att köpa fler ljus till Anette (Svågerns mamma) för där ute på ön hittade hon inga såna. Och så kom Svågerns ena syster och jag att prata om Stringhyllor, att hon ville ha en sån. Och en sån har ju jag som bara ligger i källaren, så jag sa att hon gärna får den.

Nu bor de ju inte direkt nästgårds så än har de inte fått sakerna, även om jag köpte fler ljus direkt. Och jag har tänkt på det, för jag avskyr att lova nåt som sen bara rinner ut i sanden.

När jag var hos Systeryster och Svågern förra helgen så sa de att de skulle ut till dem som nu i helgen. Det skulle vara kalas som idag söndag, men de tänkte åka ut redan på lördagen. Toppen, sa jag, då åker jag oxå ut på lördag så att de får sina saker. Messar Anette och frågar om det är okej att jag kommer ut en sväng och får till svar att jag är så välkommen.

Systeryster och jag hörs ju nu och då under veckan och vid ett tillfälle säger hon att de inte kommer åka ut redan på lördag i alla fall. Nähä, men då åker jag väl själv då. Till din svärmor… 😉

Så igår mitt på dagen satte jag på Waze-appen i mobilen och knappade in adressen på ön och for iväg. Jag har varit hos dem 2 gånger. Dels nu i julas, men då körde Svågern. Och så 1 gång en sommardag för en hel massa år sedan. Så jag var inte helt säker på sista biten. Till ön hittar jag, men sen behövde jag hjälp. Fick ringa Anette för de sista metrarna ändå… Typiskt mig.

När jag kom så var Mikkis med sina båda tjejer och hunden Boss där. Mikkis är Svågerns yngsta syster. Och hennes yngsta är en riktig goding som kom och kramades och kramades. Riktigt goa kramar. Och Boss måste ju vara inte bara världens snällaste utan även världens keligaste schäfer. Så himla fin!

Anette och Peter bjöd på smörgåstårta när jag kom. Mmmm, så himla gott! Vi satt och pratade och hade supertrevligt med många skratt! De berättade om sin senaste resa och sen kom vi in på alla knäppa reseminnen vi har. Sen drällde Svågerns andra syster, Vicki, oxå in med sina 3 tjejer. Så kul att träffa dem oxå. Så vi babblade på ett tag allihop innan det var dags för mig att bege mig hemåt igen innan det blev mörkt. Det är inte så kul att köra på svarta småvägar utan gatubelysning i mörkret. Och jag hann in till civilisationen innan det blev mörkt.

På kvällen var jag bara hemma, läste ut en bok och sen kollade jag på Let’s dance. Det är lite kul, tycker jag och den här omgången var de alla duktiga tycker jag, trots att det var första gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s