Bästa Lollo

Igår på jobbet satt Lollo och Agnes och jobbade i ett av våra små mötesrum. När jag går förbi utanför vinkar jag och de viftar att jag ska komma in. Lollo har ett läppstift som hon frågar om jag vill ha, men det kanske inte är min färg? Och det stämmer att jag inte har något i den färgen, men av nån anledning får jag för mig att det nog ändå kan bli bra på mig. Så jag tackar ja.

Och så målar jag på mig och kollar i spegeln. Skitsnyggt! Vardagssnyggt, och mer diskret än de röda jag annars har.

Det här var ett helt nytt märke för mig, men riktigt behagligt. Inte så kletigt, men inte för torrt. Perfekt!

Tack snälla, goa, Lollo!! 🥰

På vägen hem från jobbet köpte jag födelsedagspresent till Pappsen från mig och Systeryster. Han ska få ett do it yourself kit; whiskey, kaffe och spraygrädde. Så att han kan göra Irish coffee. Smart va? Det är inte helt lätt att komma på nåt Pappsen vill ha, men det här tror jag blir bra. För idag fyller han, vår fina papps, 82 år! Han börjar bli gammal, och det är inget han gillar. Han vill vara stark, frisk och orka som när han var yngre. Och det gör han ju tyvärr inte längre. Även om han är frisk och faktiskt är pigg. Det är väl egentligen bara hans hörsel som verkligen är dålig.

Igår kväll chattade jag en bra stund med Wilbur. Det var ett bra tag sen vi sågs, och Blidö frågade i vår gruppchatt om det inte var dags snart. Och det tyckte vi ju så klart. Så nu återstår bara att försöka få till när alla 3 kan. Sen chattade jag och Wilbur som sagt ett tag. Så mysigt att liksom ändå umgås lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s