Fira Pappsen

Jag åkte till Långtbortistan igår och gick in till Pappsen med hans present-kasse. Han blev jätteglad! Hans kaffe var nästan slut så det passade bra att jag köpt även det. Och whiskey blev han så klart riktigt glad för! Vi knatade till centrum och Pappsen fick välja restaurang. Det finns rätt många restauranger runt omkring i Långtbortistan, men det slutade med att vi gick till samma som förra året på hans födelsedag. Pappsen ville gärna ha en köttbit och det har de där. Till förrätt valde han gratinerade havskräftor, och de såg supersmarriga ut. Jag tog ett vitlöksbröd, så att även jag hade nåt att knapra på när han åt sin förrätt. Sen fick han sin köttbit med pommes och bea, och jag åt en god pasta. Merparten av min portion fick följa med hem, för jag orkade ju så klart inte äta upp. Men det är ju bara bra, då har jag mat idag med.

Pappsen var på bra humör och hade riktigt trevligt. Han har inte så stora krav, umgås ett tag, äta nåt gott och ett glas vin så är han nöjd. Lilla Papps!

Systeryster som låg hemma och snorade kunde tyvärr inte vara med, men han hade ringt henne när han kom hem, för att tacka för presenten. Och han sa att han haft så trevligt och var så glad. Det känns så bra!

Det började ju snöa igår. Stora, tunga, vita snöflingor i luften. Och sen små, små. Men snöade gjorde det. Hua! Och det ligger kvar idag. Inte massor, men tillräckligt för att det ska vara vitt ute igen.

När jag kom hem så kollade jag på Let’s dance och sen några avsnitt av Extraordinary attorney Woo. Jag har verkligen fastnat i den, den är så himla bra. Men när ögonlocken kändes tunga så var det dags att gå och natta. Och jag hade ställt om klockorna till sommartid tidigare, så det var klart. Äntligen går klockan i bilen rätt igen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s