Myssöndag

Igår kom 2 personer och köpte skänken jag hade annonserat ut på Blocket.

Jag har alltså nu en hel skrälldus med porslin på golvet….

Och på gammelmorfars skrivbord. Men det är tillfälligt. Jag har köpt ett fint skåp av en kollega. Toyboy ska bara få tillbaka sin arbetsbil så ska han hjälpa mig att hämta hem skåpet. Sen ska jag måla det vitt, det är grått idag.

Innan de kom så tänkte jag att om de swishade betalning så skulle pengarna få vara kvar på kontot. Men om de, mot förmodan, betalar kontant så skulle jag gå och få massage. Och under över alla under, de betalade kontant! Vem har ens kontanter längre? I alla fall så ringde jag thaisalongen och det var bara att komma. Så skönt att ligga på en värmenadrass och bli masserad med varm olja. Underbart!

Hemma igen så gjorde jag min deklaration och fyllde på dosetten med piller. Och vattnade alla växter. Dracenan i sovrummet når snart taket igen. Det var ganska precis 1 år sedan jag kapade den rätt rejält. Den växer verkligen fort!

Sen läste jag och på kvällen kollade jag på advokat Woo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s