Snö, snö och mer snö

Igår när jag skulle hem från jobbet så snöade det på tvären. Fy 17!! Jag höll ihop min luva på jackan så att det inte skulle blåsa och snöa in rätt i luvan. Ansiktet, och glasögonen, gick däremot inte att skydda. Hua!! Det var inte kul att vara ute! Och idag ser det ut att vara lika illa, och på radion berättar de om avåkningar och inställda bussar på grund av halka. Kung Bore verkar inte ge sig i första taget i år.

Jag frös baske mig hela dagen igår. Även inne på kontoret, jag var iskall om fingrarna. Hade på mig mina torgvantar, men fingertopparna var ändå iskalla. Först under en filt i soffan på kvällen tinade jag så småningom upp. Jag kollade på Below deck och sen några avsnitt av advokat Woo.

Idag jobbar jag hemma, så jag slipper i alla fall gå ut i snöyran. Imorgon hoppas jag att vädret lugnat ner sig, för då ska jag till kontoret. Just nu känns det som att det aldrig kommer kunna bli vår. Men jag vet ju att det så klart blir det även i år. Men när??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s