Varför under min livstid??

Jag, som har typ snö- och vinterfobi, ska alltså behöva uppleva detta?! Jag är upprörd! Och kränkt! Var kan jag klaga??

Vem kan hållas ansvarig?

Jaha, både igår och idag skiner dock solen. Och det är ju åtminstone väldigt trevligt! Och några plusgrader till och med nu! Det tackar vi för!

Efter jobbet igår stannade jag i city och träffade Blidö och Wilbur på en restaurang. Så himla mysigt, kul och trevligt att ses igen! Det var alldeles för länge sen! Som tur är så bara fortsätter vi där vi var när vi ses igen. Vi åt gott, men jösses vad det var stimmigt på restaurangen. Inte nog med att det var ett sorl av alla som satt och babblade. Dessutom spelades hög musik. Så man fick prata högt och luta sig mot varandra för att höra.

När vi ätit färdigt gick vi istället till ett fik och satte oss i sköna soffor och babblade vidare. Där var det rena ungdomsgården, vi höjde medelåldern rejält. Men där var det lugnare och vi hörde varandra bra och kunde fortsätta vårt samtal. Så mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s