Sushi och tvätt

Igår sorterade jag smutstvätt på hallgolvet. Och så in med en första laddning i maskinen.

Mitt på dagen gick jag ut i solen. Och vinden… Jösses vad det var friska vindar! Och jag önskade att jag redan hade haft mina glasögon som mörknar i solen. Men eftersom jag inte hade det så kisade jag, rejält. Men ändå härligt med sol och takdropp! Me like!

Tog en liten promenad, sen gick jag i centrum lite. Kollade lite i affärer men hittade inget kul. I alla fall inte till rätt pris. Men jag hittade BH:ar, varav 1 var 50%, så det var bra! Ska prova dem bara, det orkade jag inte i affären. Så jag hoppas de passar.

Sen var jag sugen på sushi, så jag gick till restaurangen som har godaste sushin.

Och det var gott! Dock blev jag påmind om varför jag inte äter sushi så ofta… Jag får ofta ont i magen efter sushi. Tror det är riset. Ändå åt jag inte allt ris igår. De föll isär så massor av riset kom inte med. Men men, magen var bara lite aj ett tag, sen gick det över.

Sen handlade jag lite och knatade hem igen. Läste länge, fortsatte tvätta och tumla, och sen kollade jag på Let’s dance. Tyckte rätt person åkte ut igår. Han var duktig, men de andra var bättre. Jäsikens vad duktiga många är, som proffs flera av dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s