Doften av ren tvätt

Jag har börjat få ont i ryggen. På samma ställe där det brukar vara, i ländryggen. Så både igår och i förrgår stretchade jag. Låg på golvet och strechade baken, vilket inte är särskilt skönt. AJ! Men effektivt. Och så höftböjaren och lite annat. Och faktiskt så känns ryggen lite bättre idag! Så jag ska försöka komma ihåg att stretcha idag oxå.

Jag var ut en sväng igår igen. I lä var det riktigt skönt!

Och på en del ställen börjar det komma lite vårblommor! Så härligt att se!

När jag kom hem igen så doftade det ren tvätt hemma. Mmm, det doftar så fräscht!

Jag läste ut 3:e och sista delen av trilogin om Spelet.

De var bra! Välskrivet och spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s