Vår

Igår var det första gången det doftade vår när jag kom ut. Efter jobbet så var det sol och det doftade vår i luften!! Underbart!

Även min ena pelargon tycker det är dags för vår. Den har knoppar!

Och nästan all snö har smällt bort nu.

Idag ska jag jobba hemifrån och jag rev ur lakanen och la i maskinen när jag gick upp. Tillsammans med badlakan och handdukar. Ikväll ska jag duscha (utan att få smörja in mig efteråt) och tvätta håret. Tvåla och schamponera 2 gånger. Och så sussa i rena lakan. Och så duscha igen imorgonbitti innan jag åker till sjukhuset för operation. Själva operationen är jag inte nervös eller orolig för. Men det här med att inte få smörja in.mig! Och vara fastande. Ingen frukost! Från klockan 3 på morgonen (natten snarare) får jag inte äta. Och jag lär ju inte vara vaken då, eller strax innan, och äta.

Ja ja, det lär ju gå, jag vet ju det.

Hittade det här på Instagram. Så kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s