Snart på väg

Jag var uppe sent igår. Och åt! Ville äta så sent som möjligt, men självklart är jag ju hungrig nu. Jag vill ha lattekaffe och macka! Men nä nä, i stället har jag duschat och tvålat och schamponerat mig 2 gånger. Utan att smörja in mig efteråt. Känns som om huden stramar överallt.

Gnällig? Jag? Inte då! 😉

När jag satt och jobbade igår så är det nån skitunge som kastar en snöboll på mitt fönster. Jag höll på att hoppa ur brallorna när det dunsade till cirka 1 meter från mig. Så det finns många anledningar till att jag hoppas snön försvinner…

Såg reklam för ett par Skecherskor på nätet igår. Klickade mig in för att se pris och om min storlek fanns. När jag klickade på storlek kom detta upp.

Eeehhh… Va? Blir man tillfälligt en slampa när man har dem på sig om man har storlek 36? I så fall antar jag att de inte är så lika den bild de visade. Jag avstod från köp, kan jag meddela.

2 reaktioner på ”Snart på väg

  1. Hemma hos mig smäller det också på fönstret/fönsterblecket, men det är snöklumpar som ramlar från taket när det töar.
    Hoppas att du mår bra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s